Ndërlidhjet

PODGORICË


Zgjedhjet e reja presidenciale në Mal të Zi do të mbahen në 11 maj, tha kryetari i parlamentit Filip Vujanoviq, duke shtuar se kufiri i nevojshëm i zgjedhësve është zbritur në minimum.
Dy përpjekjet e mëparshme në dhjetor dhe shkurt dështuan shkaku i daljes së pamjaftueshme të votuesve.
XS
SM
MD
LG