Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjendja e pakicave etnike në Kosovë mbetet jostabile, thuhet në raportin e OSBE-së dhe Komesariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara.
Raporti e thekson nevojën për vazhdimin e mbrojtjes ndërkombëtare. Në të thuhet se bashkësitë e pakicave në Kosovë vazhdojnë të përballen me keqtrajtime, kërcënime dhe liri të kufizuar të lëvizjes.
XS
SM
MD
LG