Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Iraku ka dorëzuar mbrëmë informacione lidhur me armët kimike –biologjike, kurse ambasadori irakian në Kombet e Bashkuara ka thënë se dokumenti do të dëshmojë se vendi i tij "nuk ka më materiale të tilla dhe se ato janë asgjësuar".
Ndërkohë, kanë vazhduar inspektimet për armë të ndaluara në Irak si dhe asgjësimi edhe i disa raketave al Samoud.
XS
SM
MD
LG