Ndërlidhjet

NIKOZI


Kombet e Bashkuara konfirmuan sot se kanë qenë të detyruara që të tërheqin pesë helikopterë që shfrytëzoheshin nga inspektorët për çarmatimin në Irak sepse kompanit e sigurimit kanë rrefuzuar që të zgjasin më tej mbulimin e tyre.
Zyrtarët irakian thanë se helikopterët, prodhim amerikan, u tërhoqën nga Bagdadi sepse siguruesit Perëndimorë kanë rrefuzuar të vazhdojnë mbulimin e tyre për shkak të drojës nga lufta e mundëshme.
Tre helikopterë të prodhimit rus të siguruar nga një kompani nga Evropa lindore nuk janë prekur nga vendimi dhe akoma shfrytëzohen nga inspektorët, thanë zyrtarët irakian.
XS
SM
MD
LG