Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti francez, Jacques Chirac, në një intervistë për mediat amerikane ka shfaqur gadishmërinë për të shqyrtuar mundësinë që inspektorët e Kombeve të Bashkuara për çarmatimin të kishin një afat prej 30 ditësh për përfundimin e misionit në Irak.
Chirac i ka bërë këto sugjerime para se të fillonte samiti i liderëve të Shteteve të Bashkuara, Britanisë dhe Spanjës në Azore.
XS
SM
MD
LG