Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti amerikan, George Bush e çmoi lartë gatishmërinë e Shqipërisë për të mbështetur koalicionin për një luftë të mundshme kundër Irakut.
Në letrën dërguar kryeministrit Fatos Nano, presidenti Bush e çmoi kontributin e Shqiërisë dhe siguroi Tiranën se ”Shtetete Bashkuara nuk do ti harrojnë ata që qëndruan bashkë me Amerikën”.
”Për shkak të kundërshtimit që Sadam Huseini i bën bashkësisë botërore, në periudhën e ardhshme mund të ballafaqohemi me një konfrontim të rëndësishëm” – thuhet, pos tjerash, në letrën që George Bush i dërgoi Fatos Nanos.
XS
SM
MD
LG