Ndërlidhjet

NJU JORK


Ambasadori i Francësnë Kombet e Bashkuara, de La Sabliere deklaroi sot në Nju Jork se shumica e anëtarëve të Këshillit të Sigurimit kanë thënë se nuk do ta legjitimojnë autorizimin e përdorimit të forcës në periudhën kur misioni i inspektorëve të armatimit po prodhonte rezultate.
”E kuptoj se bashkë-sponsorizuesit kanë bërë konsultime bilaterale gjatë natës së kaluar dhe rezultati është se shumica e Këshillit ka konfirmuar se ata nuk dëshirojnë ta autorizojnë përdorimin e forcës” - tha ambasadoeri francez, de La Sabliere.
XS
SM
MD
LG