Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan tha sot se ka urdhëruar tërheqjen e tërë personelit ndërkombëtar që punon në Irak. Këtë vendim Kofi Annani e mori pasi administrata e presidentit amerikan e kishte informuar se duhet ta tërheqë personelin ndërkombëtarë...përfshirë këtu edhe inspektorët e armatimit.
”Nëse ndërmerret aksion ushtarak pa mbështetjen e Këshillit të Sigurimit, legjimiteti i tij do të jetë i zbehtë dhe përkahja për të do të zvogëlohet” – tha Kofi Anani.
XS
SM
MD
LG