Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin sot përsëri u angazhua për zgjidhje diplomatike të çështjes së Iakut. Mëtutje ai tha se ”çfarëdo zhvillimi tjetër do të ishte i gabueshëm dhe do ta destablizonte në shkallë të lartë situatën e përgjithshme ndërkombëtare”.
XS
SM
MD
LG