Ndërlidhjet

PRAGË


Vlera e dollarit amerikan dhe e bursave amerikane u rritën në momentin kur u bë e qartë se Shtetet e Bashuara u tërhoqën nga përpjekjet diplomatike për krizën lidhur me Irakun. Tash një euro vlenë 1.0675 dollarë amerikanë, ndërsa më herët euro vlente 1.08 dollarë. Analistët thonë se ky zhvillim ndodhi në momentin kur Shtetet e bashkuara, Britania dhe Spanja e tërhoqën rezolutën e tyre për Irakun nga Këshilli i Sigurimit.
XS
SM
MD
LG