Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kuvendi i Serbisë dhe Malit të Zi zgjodhi sot Këshillin e ministrave, që është qeveria e parë e federatës së re. Për kryministër u zgjodh Svetozar Maroviq që është edhe kryetar i Serbisë dhe Malit të Zi. Ministër i punëve të jashtme u zgjodh Goran Svilanoviq, që edhe tash kryente këtë detyrë, ministër i mbrojtjes Boris Tadiq ndërsa ministër për të drejta të njeriut dhe pakica – Rasim Lajiq.
XS
SM
MD
LG