Ndërlidhjet

KAMBERA


Australia dëboi të gjithë diplomtët irakian dhe premtoi rreth 2.000 trupa për çfarëdo lufte të prirë nga Amerika kundër Irakut.
"Ky vendim u morë në mbledhjen e Kabinetit pas edhe një diskutimi telefonik me presidentin e Shteteve të Bashkuara, George Bush", tha kryeministri i Australisë, John Howard.
XS
SM
MD
LG