Ndërlidhjet

PARIS


Presidenti i Francës Jacques Chirac, përsëristi sot pikpamjen e tij se nuk ka justifikim për një vendim unilateral për të sulmuar Irakun, duke thënë se ultimatumi i presidentit Amerikan kërcënon raportet ndërkombëtare dhe "ardhmërinë e stabilitetit në botë".
"Pa marrë parasysh se çfarë kursi do të marrin ngjarjet në të ardhëmen e afërt, ky ultimatum e vë në pyetje idenë tonë për raportet ndërkombëtare", ka thënë Chirac.
XS
SM
MD
LG