Ndërlidhjet

BERLIN - MOSKË


Gjermania ka shfaqur keqardhje për dështimin e përpjekjeve të përbashkëta me Francën dhe Rusinë për të mënjanuar luftën në Irak.
"Lajmi për fillimin e luftës kundër Irakut ka shkaktuar brengosjen e qeverisë së Gjermanisë", thuhet në kumtesën qeveritare të lëshuar në Berlin.
Keqardhje për fillimin e luftës ka shfaqur dhe Rusia.
"Tash kur opercaioni ushtarak ka nisur, shfaqim keqardhjen dhe shpresën se numri i viktimave do të jetë minimal", ka deklaruar Moska zyrtare.
XS
SM
MD
LG