Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari britanik i Mbrojtjes, Geoff Hun tha se sulmet kundër Irakut së shpejti do të intensifikohen, kurse goditjet e mëngjezit ishin faza preliminare drejtuar kundër udhëheqies irakiane.
"Ky sulm ishte pjesë e përpjekjeve tona për t, u marrë me ato që quhen komanda dhe kontrolla të shpërndara në Irak. Gjithkush e di se lidershipi irakian është i tmerruar nga vetë populli i tij, prandaj ata fshihen në një varg bunkerësh të ndryshëm anembanë vendit, kurse sulmet ishin pjesë e përpjekjeve për t'u marrë me një pjesë të lidershipit që fshihet në ato bunkerë", tha minsitri britanik i Mbrojtjes.
XS
SM
MD
LG