Ndërlidhjet

KANBERA


Kryeministri i Australisë, John Howard tha se forcat ushtarake të vendit të tij u janë bashkuar "operacioneve luftarake dhe mbështetëse" kundër Irakut.
"Ne jemi të vendosur që t'i bashkohemi vendeve tjera për të spastruar Irakun nga armët e tij për zhdukje në masë, kimike dhe biologjike, të cilat për një minutë janë në gjendje të shkaktojnë vdekje dhe zhdukje të përmasave kolosale", ka thënë kryeministri australian.
XS
SM
MD
LG