Ndërlidhjet

LUBJANË


Sllovenët e kanë mbështetur anëtarësimin në NATO dhe Bashkimin Evropian në referendumin e djeshëm.
Rreth 90 përqind të qytetarëve votuan në favor të hyrjes së Sllovenisë në Bashkimin Evropian, kurse 66 përqind për anëtarësimin në NATO.
XS
SM
MD
LG