Ndërlidhjet

GJENEVË


Disa organizata ndërkombëtare sot shfaqën brengosje lidhur me situatën humanitare në Irak, duke tërehequr vërejtjen për rreziqe serioze për shëndetin publik për shkak të reduktimit në funizime me ujë dhe ndotjes së ambientit nga djegja e fushave të naftës.
Inxhinierët e Kryqit të Kuq po përpiqen të riparojnë rrjetin e ujit të dëmtuar nga lufta në qytetin e Basrës.
Zjarrfiksit kuvajtian kanë shojtur dje një prej 7 puseve të naftës që digjen në jug të Irakut.
Ushtarakët britanikë thanë se ndihma humanitare në Irak do të arrij nesër në portin jugor Umm Qasr.
XS
SM
MD
LG