Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Anëtarët e përhershëm të Këshillit të Sigurimit sot janë përlarë sërish lidhur me luftën në Irak, por kanë premtuar të arrijnë marrëveshje për një plan të përkohshëm për të vazhduar programin "naftë-për ushqim".
Ambasadorët e Rusisë dhe Kinës në OKB kanë kërkuar ndërprerjen e luftës në Irak.
XS
SM
MD
LG