Ndërlidhjet

PARIS


UNESCO sot u ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara që të mbrojnë trashëgiminë unike kulturore të Irakut, duke cituar raporte sipas të cilëve gjatë luftës janë dëmtuar vende historike.
Në raportin e UNESCo-s thuhet se Iraku ka shumë thesare dhe lokacione që janë pjesë e vlefshme e trashëgimisë kulturore të botës.
XS
SM
MD
LG