Ndërlidhjet

KANBERA


Zyrtarët e Mbrojtjes të Australisë e kanë shfaqur bundjen se së shpejti do të fillojë pastrimi i minave në portin Umm Qasr në Irak.
Si porti i vetëm i përshtatshëm, Umm Qasr është i domosdoshëm për operacionet ushtarake dhe humanitare.
XS
SM
MD
LG