Ndërlidhjet

KANBERA


Zyrtarët e Mbrojtjes të Australisë thanë se së shpejti do të fillojë spastrimi i minave për hapjen e kanalit humanitar në portin Umm Qasr në Irakun jugor.
Si porti i vetëm i përshtatshëm, Umm Qasr është i domosdoshëm për operacionet ushtarake dhe humanitare.
XS
SM
MD
LG