Ndërlidhjet

UMR KASR


Anija e parë me ndihma humanitare, që nga fillimi i luftës, ka mbërritur në portin e Umr Kasrit, që gjendet në jug të Irakut.
Anija britanike ka sjellë disa qindra tonë ushqme, medikamente dhe ujë, të cilat do t'i shpërndahen 1.3 milionë banorëve të Umr Kasrës.
Kjo është ndihma më e rëndësishme humanitare në rajon që nga fillimi i luftës.
XS
SM
MD
LG