Ndërlidhjet

LUBJANË


Sllovenia ka lejuar përdorimin e hapësirës ajrore për transportin e personelit, pajisjeve dhe ndihmave humanitare në Irak.
Shumica e sllovenëve, të cilët të dielën votuan për të hyrë në NATO, e kundërshtojnë fushatën ushtarake të prirë nga Shtetet e Bashkuara në Irak.
XS
SM
MD
LG