Ndërlidhjet

PATRIK MOORE


Zyrtarisht kjo është diçka që me sa kam kuptuar ka qenë e planifikuar më parë, por besoj se të gjithë e dimë se çfarë do të thotë kjo, që fitorja e shpejtë që shumë kishin parashikuar nuk ka ndodhur, dhe se Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe dhe partnerëve të tjerë do t'u nevojiten përforcime. Kjo është e qartë.
XS
SM
MD
LG