Ndërlidhjet

FILADELFIA


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, ka theksuar se forcat e koalicionit kanë nën kontroll pjesën dërrmuese të Irakut perëndimor dhe jugor. Bush ka nënvizuar se ndërsa "kemi një përparësi ushtarake, kemi filluar dhe shpërndarjen e ndihmave humanitare".
Lidhur me vazhdimin e fushatës, presidenti amerikan ka theksuar:
"Kemi ende shumë rreziqe përpara, por për cdo ditë ne po lëvizim gjithnjë e më pranë Bagdatit, ditë pas ditë po i afrohemi gjithnjë e më shumë fitores."
XS
SM
MD
LG