Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët, UNICEF, ka njoftuar se 16 tonë ushqime dhe 6 tonë ujë i pijshëm kanë hyrë në pjesën veriore të Irakut nga Turqia.
UNICEF llogarit se këto ndihma do të shkojnë për 200 mijë persona të zhvendosur në këtë rajon.
Ndërsa në jug të vendit anije britanike kanë sjellë ndihma në portin e Umr Kasrit. Por minimi i zonës nga trupat e Sadam Huseinit ka zvogëluar sjelljen e ndihmave për këtë zonë.
XS
SM
MD
LG