Ndërlidhjet

SARAJEVË


Ushtria e serbëve të Bosnjës ka spiunuar forcën e
NATO-s, SFOR, dhe organizatat e tjera ndërkombëtare, që veprojnë në Bosnjë - Hercegovinë.
Zëdhënësi i SFOR-it, ka thënë se ka prova që flasin se njësia 410 e shërbimeve të inteligjencës të ushtrisë serbe të Bosnjës, ka përgjuar forcat e NATO-s dhe zyrën e përfaqësuesit të lartë të bashkësisë ndërkombëtare.
Megjithatë zëdhënësi i SFOR-it nuk ka pranuar të flasë nëse do të ketë sanksione kundër forcave ushtarake serbe të përfshira në spiunazh.
XS
SM
MD
LG