Ndërlidhjet

HAGË


Prokurori i Gjykatës Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë, Goeffrey Nice, ka kërkuar t'i jepet më shumë kohë për të paraqitur rastin e Sllobodan Millosheviqit për akuzat që lidhen me luftërat në Bosnjë dhe Kroaci.
Prokurorisë i është dhënë kohë deri më 16 maj të paraqesë rastin, ndërkohë që gjyqtarët nuk janë shprehur ende lidhur me kërkesën e prokurorisë.
XS
SM
MD
LG