Ndërlidhjet

HONG KONG


Hong Kongu dhe Indonezia kanë marrë masa shtesë kundër ftohjes vdekjeprurëse, të njohur me shkurtesën SARS.
Në Hong Kong janë mbyllur shkollat, ndërsa janë regjistruar 700 raste nga 1800 në gjithë botën. Deri tani janë regjistruar 80 viktima.
Ekspertët e Organizatës Botërore të Shëndetësisë kanë nisur kërkimet në Kinë, ku dhe e ka zanafillën sëmundja.
XS
SM
MD
LG