Ndërlidhjet

STRASBURG


Bashkimi i Serbisë dhe Malit të Zi është bërë sot anëtari i 45-të i Këshillit të Evropës.
Drejtuesit e këtij Këshilli kanë vlerësuar këtë hap të rëndësishëm si për shtetin e ri Serbi e Mal i Zi dhe për vetë Këshillin e Evropës.
XS
SM
MD
LG