Ndërlidhjet

PARIS


Ministrat e jashtëm të Francës, Gjermanisë dhe Rusisë janë takuar në Paris për t'i shprehur shqetësimet nga lufta në Irak.
Dominique de Villepin, Joschka Fischer dhe Igor Ivanov thanë se prioriteti tani duhet të jetë përfundimi i luftës, ndërsa gjendja humanitare në Irak duhet të adresohet menjëherë.
Ata thanë se Kombet e Bashkuara tani duhet ta luajnë rolin kyç në Irak.
XS
SM
MD
LG