Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e UNMIK-ut nuk kanë arritur marrëveshje me liderët e Serbisë për transferimin e kompetencave nga administrata ndërkombëtare tek institucionet e Kosovës.
Pas bisedimeve me kryeadministratorin Michael Steiner, kryeministri i Serbisë Zoran Zhivkoviq tha se "koha për bartjen e tillë të kompetencave nuk është e duhur".
Steiner tha se e kishte siguruar kryeministrin e Serbisë se bartja e planifikuar e kompetencave nuk i nënkuptonte sigurinë, mbrojtjen, politikën e jashtme, çështjet e drejtësisë dhe marrëdhëniet ekonomike me jashtë.
XS
SM
MD
LG