Ndërlidhjet

PEKIN


Tre persona të tjerë kanë humbur jetën në Hong Kong si pasojë e sëmundjes së pneumonisë të njohur me shkurtesën S.ARS.
Kjo e ka cuar në 85 numrin e përgjithshëm të viktimave, ndërsa raste të reja janë shënuar në Azi dhe Amerikën Veriore.
Kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Gro Brtuland ka sqaruar:
"Ende nuk kemi një përgjigjje përfundimtare dhe të qartë nga ekspertët rreth llojit të virusit. Duket se është virusi i një ftohje të zakonshme, por shfaqur në formë më t ërëndë këtë rradhë."
XS
SM
MD
LG