Ndërlidhjet

AS- SALIJA – KATAR


Forcat e koalicionit kanë kapur apo vrarë ushtarë nga Egjipti dhe Sudani gjatë ditëve të fundit në luftimet me trupat irakene. Burimet amerikane pohojnë se kanë zbuluar pranë Bagdatit një kamp për aftësimin e terroristëve.
"Raportet ku na tregohet nga vijnë luftëtarët e huaj, që janë me forcat irakene, na tregojnë për lidhjen e qartë mes këtij regjimi dhe terrorizmit, cfarë ne duam të sigurohemi se e kemi shkatërruar", ka sqaruar lidhur me këto zhvillime gjenerali amerikan Vincent Brooks.
XS
SM
MD
LG