Ndërlidhjet

UASHINGTON


Administrata amerikane po diskuton mundësinë e drejtimit të Irakut të pas luftës. Lidhur me këtë cështje nënsekretari amerikan i mbrojtjes, Paul Wolfowitz ka thënë:
"Qëllimi nuk është të ngrejmë menjëherë një qeveri në Irak. Synimi është të veprojmë sa më shpejt që është e mundur pasi të jetë rrëzuar regjimi, në ngritjen e një qeverie që përfaqëson në mënyrë të vërtetë popullin iraken. Për këtë ne kemi biseduar me irakenët brenda dhe jashtë vendit."
XS
SM
MD
LG