Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush dhe kryeministri britanik Tony Blair sot do të takohen në Irlandën Veriore për ta diskutuar rolin e mundshëm të Kombeve të Bashkuara në Irakun e pas-luftës.
Blair dhe liderët tjerë evropianë duan që Kombet e Bashkuara ta luajnë rolin kryesor në rindërtimin e Irakut, kurse zyrtarët amerikanë kanë thënë se misioni kyç në Irakun e pas luftës duhet t'u takojë aleatëve, të cilët e zhvilluan luftën.
XS
SM
MD
LG