Ndërlidhjet

BELFAST


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush arriti në Irlandën Veriore, ku me kryeministrin britanik Tony Blair do ta diskutojnë rolin e Kombeve të Bashkuara pas luftës në Irak.
Blair dhe liderët tjerë evropianë duan që Kombet e Bashkuara ta kenë rolin kryesor në rindërtimin e Irakut, kurse zyrtarët amerikanë kanë thënë se misioni kyç në Irakun e pas luftës duhet t'u takojë aleatëve, të cilët e zhvilluan luftën.
XS
SM
MD
LG