Ndërlidhjet

BAGDAT


Gjenerali amerikan, Vincnet Brooks, ka nënvizuar se populli iraken ka filluar të kuptojë se regjimit të Bagdatit i ka ardhur fundi.
"Mendoj se jemi në një pikë që njerëzit në shkallë të gjerë kanë kuptuar se regjimit i ka ardhur fundi dhe nuk do të ketë kthim ashtu si ka ndodhur më parë", ka nënvizuar gjenerali amerikan Brooks, pas zhvillimeve më të fundit në terren.
XS
SM
MD
LG