Ndërlidhjet

BEOGRAD


Udhëheqësit ballkanikë kanë përfunduar bisedimet në Beograd për bashkëpunimin në rajon dhe mënyrat e luftimit të krimit të organizuar.
Ky është takimi i gjashtë vjetor i Procesit të bashkëpunimit të vendeve të Evropës juglindore.
Në këtë takim morrën pjesë krerët e shteteve të Serbisë e Malit të Zi, Shqipërisë, Bullgarisë, Rumanisë, Greqisë, Bosnjës, Maqedonisë dhe Turqisë.
Kroacia e ka ndjekur këtë takim në cilësinë e vëzhguesit, ndërsa presidenti kroat Stipe Mesic ka kërkuar anëtarësi në këtë strukturë.
Pjesëmarrësit në fund të takimit miratuan dhe një deklaratë të përbashkët.
XS
SM
MD
LG