Ndërlidhjet

UASHINGTON


Drejtuesit e Fondit Monetar ndërkombëtar dhe Bankës Botërore kanë premtuar se do të ndihmojnë në rindërtimin e Irakut.
Fillimisht të dyja institucionet financiare do të dërgojnë misionet faktmbledhëse për t'u njohur me nevojat kryesore të vendit.
XS
SM
MD
LG