Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka deklaruar se në Irak nuk funksionon asnjë qeveri. Anan ka thënë se populli iraken ka paguar cmim të lartë për luftën duke shtuar:
"Ne kemi parë skena të festimeve në Irak, por natyrisht, kur mendohet për viktimat, si civile dhe ato ushtarake, populli i Irakut ka paguar një cmim të lartë. Ne kemi parë dhe skena të plackitjeve, cfarë tregon se ligji dhe rendi mbeten shqetësimi kryesor."
XS
SM
MD
LG