Ndërlidhjet

BAGDAT


Udhëheqësit më të lartë irakenë gjatë regjimit të Sadam Huseinit janë të vdekur apo duke u fshehur, ka bërë të ditur gjenerali amerikan, Tomy Franks, drejtuesi i operacioneve ushtarake në Gjirin Persik.
Lidhur me fatin e drejtuesve të lartë të regjimit të Bagdatit është prononcuar dhe gjenerali tjetër amerikan, Vincent Brooks, i cili ka sqaruar:
"Qeveritë e forcave të koalicionit kanë identifikuar dhe hartuar një listë me drejtuesit e regjimit iraken, të cilët duhet të dalin para drejtësisë. Lista themelore përmban 55 persona, një pjesë e të cilëve mund të jenë vrarë apo kapur nga forcat e koalicionit."
XS
SM
MD
LG