Ndërlidhjet

BEOGRAD


"Në vend që të formojnë ushtrinë çlirimtare, serbët duhet t'i kthehen jetës së përditshme", tha ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Beograd William Montgomeri.
Sipas tij, në Ballkan "duhet bërë çmos, me qëllim që rajoni të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian".
"Ky është proces dhe do të ishte mirë të vendosen lidhjet e partneritetit ndërmjet shteteve të rajonit, të gjendet zgjidhje për Kosovën dhe marrëdhëniet e saj me rajonin, si dhe të hiqen barrierat midis vendeve. Derisa këto të mos ndodhin, Ballkani nuk mund të jetë pjesë e Bashkimit Evropian", tha ambasadori amerikan Montgomery.
XS
SM
MD
LG