Ndërlidhjet

TEHERAN


Ajatullah Ali Khamenini, figura religjioze kryesore në Iran, ka kërkuar nga irakenët që përmes rregullave të fesë islame të tejkalojnë problemet e pasigurisë dhe mungesën e qëndrueshmërisë së vendit, pas rënies së regjimit.
XS
SM
MD
LG