Ndërlidhjet

KABUL


Nëse kushtet e sigurisë nuk përmirësohen në Afganistan atëherë vendi rrezikohet të kthehet në një rreth të mbyllur të pasigurtë ku do të mungojnë dhe ndihmat.
Kështu ka deklaruar në Kabul zëdhënësja e Komisariatit të Lartë për Refugjatë, Maki Shinohara.
Shkalla e lartë e pasigurisë nuk do lejojë kthimin e mijëra refugjatëve apo të zhvendosurve, kanë theksuar të njëjtat burime.
XS
SM
MD
LG