Ndërlidhjet

BEOGRAD


Fondi Ndërkombëtar Monetar dhe Banka Botërore akorduan rreth 150 milionë dollarë, për të mbështetur reformat në Serbi dhe Mal të Zi.
Huaja është pjesë e marrëveshjes prej 889 milionë dollarë, të planifikuar për mbështetjen e reformave deri në 2005.
XS
SM
MD
LG