Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qytetarët e Kosovës, nga dita e sotme do të kenë furnizim më të rregullt me energji elektrike, cfarë nënkupton reduktime më të zbutura se deri tani.
Kjo është paralajmëruar nga shefi i UNMIK-ut Michail Steiner, i cili ka thënë se energjia do importohet nga vendet e rajonit dhe do financohet nga fondi për rastet e jashtëzakonshme.
XS
SM
MD
LG