Ndërlidhjet

KABUL


Liderët e milicive anembanë Afganistanit janë mbledhur në një konferencë në Kabul që të diskutojnë se si të çarmatosen dhe demobilizohen mijëra luftëtarë të milicive të fraksioneve të ndryshme dhe të zëvendësohen nga armata kombëtare.
Konferenca ka për qëllim të bindë liderët e milicive, lojal ndaj bosave të ndryshëm të luftës, që të njohin autoritetin e qeverisë qendrore dhe të mbështesin armatën komëtare e cila është në formim e sipër.
XS
SM
MD
LG