Ndërlidhjet

NAXHAF


Mijëra shiitë irakian u nisën në plegrinazhin në qytetin e shenjtë të Qerbelasë, që më parë ka qenë i ndaluar nga regjimi i Saddam Hussein.
Por, ndonse kremtonin lirinë fetare të rigjetur disa kanë kritikuar Shtetet e Bashkuara për shkak se nuk u ka siguruar bukën , ujin dhe rrymën elektrike dhe kanë kërkuar që forcat e prira nga Shtetet e Bashkuara të largohen nga vendi i tyre pasi tashmë e kanë dëbuar Saddam Husseinin.
XS
SM
MD
LG